Online.io İNTERNET'i Yeniden Keşfedin - Birlikte İnternet'i Değiştirebiliriz

Günümüzde, siteler size düşmanca ve rahatsız edici bir göz atma deneyimi oluşturarak ihtiyacınız olduğunu düşündükleri bir şey satmaya çalışan reklamlar ile doludur. Ayrıca, birçoğu gizli yazılım, dolandırıcılı reklamlar veya madencilik betikleri saklı. Online.io platformu, tarama deneyimini değiştirerek ve daha hızlı, ulaşılamaz, kötü amaçlı yazılım ve reklamsız olarak Internet'e çığır açan bir değişiklik yapmayı amaçlıyor. Web sitesi operatörleri, yüksek ölçeklenebilir, şeffaf ve tamamen hesap verebilir bir blockchain teknolojisine dayanan çözümümüzü uygulayarak değiştirilebilen önemli bir reklam geliri oluşturur. Ziyaretçilerin sayısına ve sürelerine göre yapılan adil ücretlendirme, sitelerin ve site ile etkileşimin, istenmeyen posta sitelerinin aksine, kalite için daha uygun bir ortam oluşturmasını sağlar. Topluluk için yeni bir web sitesi derecelendirme sistemi geliştirilecek ve bu topluluğun bir parçası olarak, ziyaret ettiğiniz web sitelerinin kalitesine karar vereceksiniz. Bu, tıklama yem sitelerinde harcanan zamanı ve çabayı azaltacak ve değerli sayfalar için size daha fazla zaman kazandıracaktır.

Çevrimiçi Hakkında

Ethereum tabanlı
Çözümümüz, tam şeffaflık ve hesap verebilirliği garanti eden, Ethereum platformundan standart ERC20 jetonları kullanır, bu da tüm işlemlerin genel BlockChain'de görünür olmasını sağlar. 

Reklam yok

Şu anda, İnternet kullanıcıları, abonelik yoluyla veya dijital reklam gibi daha az şeffaf ücretlerle internette gezinmek için para ödüyorlar. Planlanan ortamımızda internet kullanıcıları reklamsız internetten faydalanacaklar, web operatörleri ise finansal faydalardan faydalanmaya devam edecekler.  

Takip yok

Günümüzün ağındaki toplumda, şirketler daha az şeffaf çevrimiçi izleme ve davranışsal profilleme uygulamaları benimsemiştir. Mali ve sağlık kayıtları gibi çok hassas bilgiler sıklıkla toplanır ve çeşitli gizlilik kaygılarını arttırır. Bizim çözümümüz, kullanıcının etkinliğini izleme yeteneğine sahip bir izleme komut dosyası engelleyici içerir

Antivirüs koruması gerçek zamanlı olarak önemli ölçüde etkilenmeye devam ediyor

İnternetin geniş çaplı genişlemesi ve yüksek bağlantı seviyeleri, hassas ve gizli bilgileri toplamak amacıyla siber saldırılarda benzer veya daha dramatik bir artışa yol açıyor. Bir siber saldırı gerçekleştirmenin en önemli yollarından biri, genellikle gizli zararlı yazılım komut dosyaları içeren virüs bulaşmış web siteleridir. Çözümümüz, son kullanıcılara kişisel bilgilerini koruyan ve güvenliklerini artıran özel bir kötü amaçlı yazılım ve reklam engelleme komut dosyası ile korur. 

Daha hızlı tarama

Kullanıcılar, çevrimiçi reklamların tarama hızlarını yavaşlattığının farkındadır. Bu nedenle, daha fazla kullanıcı internette daha hızlı gezinmek için reklam engelleyicileri kullanıyor. Çözümümüzle, son kullanıcılar bir reklam engelleyicinin etkilerinden yararlanır ve diğer özellikler sayesinde güvenli ve özel bir deneyimden faydalanır. Ayrıca, web operatörleri web sitelerinin içeriğinden para kazanmaya devam edebilir. 

Tarayıcı uzantıları

Çözümümüz, tüm popüler masaüstü ve mobil tarayıcılar için geliştirmeler içerir ve reklam engelleyici, izleme komut dosyası engelleyici, anti-malware ve web cüzdanı içerir. Ayrıca, İnternet'i küratörlüğünü yapacak bir oylama sistemini de entegre edeceğiz. 

Mobil uygulama

Mobil uygulamalarımız cüzdan, reklam engelleyici, komut dosyası engelleyici ve anti-malware olarak çalışır. Mobil uygulamalarda, göz atmayı geliştiren bir performans ve pil ömrü artırıcı da bulunur.  

cüzdan

Çantalarımız tüm ana işletim sistemlerinde ve tarayıcılarda çalışır. Cep telefonları ve tabletler, cüzdan, reklam engelleyici, izleme komut dosyası, anti-malware ve masaüstü işletim sistemi için bir uygulama da özel uygulama cüzdanlarına sahip olacak. 

pazar

Web sitemiz, dahili olarak geliştirilmiş bir ticari sistem satın alabileceğiniz tüm yerleri bulabileceğiniz tam bir bölüme sahip olacak. Pazar ayrıca, diğer bayilerin ticari sistemimizi nasıl bütünleştirebileceği hakkında ayrıntılı bilgiler içermektedir. Uluslararası bir ortaklar grubu hakkında bilgi de mevcut olacak. 

tüccarlar

Satıcılar, API veya önceden oluşturulmuş modülleri kullanarak, shopify, prestashop, opencart, magento ve diğerleri gibi en yaygın e-ticaret yazılım çözümleri için sistemimiz aracılığıyla kripto ödemelerini kabul edebilir. 

İnternet, bazı insanlara sorarsanız, 20. yüzyılın en büyük icatlarından biri, hatta insanlık tarihinin en büyüğüdür. Çoğumuz için hayatlarımızı onlar olmadan yaşamak neredeyse imkansız olurdu. Dünya daha hızlı ve daha bağlantılı hale geldi ve birkaç tıklamayla milyonlarca iş fırsatımız var. Bilgi değerlendirme ve eğitim hakkında konuştuğumuzda internetin bize ne verdiğini söylememeye. Yine de, son yirmi yılda World Wide Web'in bazı önemli eksikliklerini fark ettik.

İnternet pazarlamacılığı sadece can sıkıcı değil aynı zamanda gizliliğimize yönelik bir tehditle doğrudan ilişkilidir. İnternet üzerinden, sıkıcı eklentiler ve pankartlarla izleniyoruz çünkü birileri veriyi bu eklentilerden ürün satmaya çalışan şirketlere sattı. Facebook ve Google gibi büyük internet devleri, özel verilerimiz için yüz milyonlarca dolar harcıyor. İnternet üzerinden hayatımızın tüm alanlarına dair içgörüye sahip yerli ve yabancı hükümetlerle de büyük bir sorun var.

Soru şu ki, bunu değiştirebilir miyiz? İnternet'in zayıf yönleriyle başa çıkması, daha da iyi, daha güvenli ve daha şeffaf olması için bir şans var mı?Online.io takımı bu cevabın EVET olduğunu düşünüyor!

Özgür, özel, güvenli, daha hızlı ve daha şeffaf hale getirerek İnternet'te devrim yaratacak olan, Etheremum tabanlı, merkezi olmayan bir platform yaratıyorlar. "Çevrimiçi" tokenler, ekosisteminin her tarafı için yeni bir İnternet modeli sağlayarak hikayeye İnternet uzantıları gönderecek. Yeni "online" deneyim de, izleme yazılımı ve kötü amaçlı yazılımlardan arınmış olacak ve web operatörleri ve internet kullanıcıları için faydalı olacaktır.

"Çevrimiçi" platformun diğer önemli bileşenleri hız ve mükemmel virüs korumasıdır. Bildiğiniz gibi, internet hakkında konuştuğumuzda, daha hızlı, daha hızlı ve internet hızımızın eklenmesi nedeniyle yavaştır. "Çevrimiçi" platform, otomatik olarak Engeller ve kullanıcılarına daha hızlı bir İnternet deneyimi sunar. Özel anti-malware ile birlikte bir reklam engelleme komut dosyası, daha güvenli çevrimiçi ortam için yüksek teknolojili antivirüs koruması sağlar.

Çevrimiçi platform ekibi, tüccarları ve pazar yerlerini son kullanıcıları ile çevrimiçi kripto para cüzdanları üzerinden bağlamak için mükemmel bir sistem oluşturdu. Bir projenin bu bölümünü ilginç ve bilgilendirici "Çevrimiçi" WEB SİTESİ üzerinde okumanızı tavsiye ederim . Bu umut verici bir proje üzerinde daha fazla ayrıntı için kendi web sitesinde "Online" BEYAZ KAĞIT görmek ve daha sonra hala sorularınız varsa, her zaman "Çevrimiçi" kullanabilirsiniz -COMMUNITY onların üzerinde bağlantı TELGRAF CHANNEL. 

Bu büyüklükte bir proje geliştirmenin kolay bir iş olmadığını ve çok fazla bilgi ve deneyime sahip insanlar tarafından yapılması gerektiğini söylemeliyim. Neyse ki hepimiz için, daha iyi bir internet "online" projesi için özlem, kelimenin her anlamında bir süperstar ekibi var. "Çevrimiçi" WEB SİTESİNDE tüm ekip üyelerini ve onların mükemmel danışma kurulunu okuyabilir ve aynı zamanda bu projenin arkasındaki kişilerin tam bir resmini elde etmek için profillere de bağlanır

Çevrimiçi ICO, 15 Haziran'da açılış bonusu ile başlayacak ve Temmuz ayı sonuna kadar sürecek. Maksimum sayıda OIO jetonu 2.500.000.000'dir ve fiyat, jeton başına 0,04'tür. Yumuşak kapaklar 5.000.000 dolar ve sert kapaklar 50.000.000 dolar. 

Web SitesiYSABeyaz KağıtTwitterFacebookTelgrafReddit ★  

MEMENTO12
ETH : 0x5EceFFB2D5257f31C38A14Ce4f0D534Ac9EEEe6B

Comments

Popular Posts