Deep Aero: Drone Ekonomisine Öncülük Ediyor


Drone Ekonomisi
Dar bir hızda, askeri teknolojinin ilk aşamasından hobiciler için oyuncaklara doğru dronlar ortaya çıktı. Dronlar şu anda dalgaları işletmeler için araçlar yapıyor.

Firmalar veya işletmeler neden dron kullanıyor?
Dronlar şu anda altyapı denetimi, hava görüşü yakalama, kargo teslimatı yapma ve çok daha fazlası için kullanılıyor. Amazon'un Amazon Prime Air ile teslim edilmek üzere dronların denemelerini artırdığını gördük. Amazon son zamanlarda, insanlara verimli bir şekilde paket sunabilen son insansız hava aracını tanıttı.

Sorun
Drone endüstrisinin şu anda karşı karşıya olduğu en büyük engel, yüksek hacimli insansız trafiği yönetecek özerk bir sistem olmamasıdır. Uluslararası uçuşlar için dünyanın en işlek havaalanında, insansız insansız uçakların trafiği nedeniyle bir kez değil üç kez büyük bir olay meydana geldi. Emirates Havaalanında Standardizasyon ve Metroloji (ESMA) tahminlerine göre, Dubai'deki hava alanları, hava sahasında yetkisiz uçak faaliyeti içeren herhangi bir olay nedeniyle 100.000 $ 'lık bir kayıp yaşadı.

DXB havalimanı, iki olayda (Haziran ve Eylül) 30 dakika süreyle kapalıyken, Ekim ayında üçüncü saldırı, 115 dakikalık bir kapanışa neden oldu. Bu nedenle, toplam kayıp yaklaşık 17 milyon dolar olarak tahmin edilmektedir.

Derin Aero Çözüm Sunuyor
Yolculara verilen bu kayıplar ve rahatsızlık Deep Aero tarafından çözülecekti. Drone teknoloji inovasyonunda global bir öncü olan Deep Aero, Blockchain'de yapay zeka, özerk, özerk, akıllı drone / insansız uçak sistemi (UAS) ve evrensel trafik yönetimi (UTM) platformu oluşturuyor.

Derin Aero, ortak hava sahasında insanlı ve insansız uçakların güvenli, düşük irtifa sivil seferlerinin uygulanmasının öncüsü olacaktır. Dahası, merkezi olmayan bir pazar yeri olan Deep Aero'nun Drone Marketplace'i, uçaklar için tüm ürün ve servisler için bir durak noktası olacak.

Buluş, drone ekonomisinin temeli olacak ve Deep Aero token (DRONE) tarafından desteklenecektir. Derin Aero, bir kişinin Volocopter ve Ehang gibi önde gelen yolcu uçakları ile birlikte çalışarak, bir kişinin günlük taşıtlar için zaman ve para tasarrufu sağlayarak dikey olarak iniş ve iniş yapabileceği bir drone ile seyahat edebileceği kullanıcılara ulaştırma hizmetleri sağlamak için çalışıyor.

Kargo dronları şu anda yaygın olarak kullanılmaktadır. Bu dronlar, malların bir yerden diğerine teslim edilmesini sağlar. Deep Aero şu anda dünyanın önde gelen kargo uçağı ile çalışıyor ve prototip UTM Platformunu kullanarak kullanıcılarına birinci sınıf kargo uçağı hizmeti sunuyor. Deep Aero'un UTM'si, bir drone'nun, diğer hava araçlarıyla (insanlı / insansız hava araçları), Hava Sahası Yönetim Servisleri, Havaalanı Personeli ve Hava Trafik Kontrolü ile konum koordinatları gibi bilgileri değiştirmesini sağlayacak altyapıdır.

Takım
Takım, drone ve blockchain alanlarında çok tecrübeli ve çok yetenekli.

Üyeler arasında Baş Teknik Mimar olan Kamaldeep Dhanju, Baş Blockchain Architect olan Thomas McLaughlin, Blockchain Expert olarak çalışan Naviin Kapoor ve Robotik Mühendisi olarak çalışan Aditya Bharti gibi profesyoneller bulunmaktadır. Bu bireyler, bu projenin ardındaki akılların drone'nun tekniklerine dair güçlü bir anlayışa sahip olduklarını ve böylece onları dron ekonomisine giden yolu açmaları için doğru insanlar olduklarını göstermektedir. Kurucu ekibin, iş operasyonlarından ziyade teknolojik gelişim ekibine yoğun bir şekilde odaklandığı düşünüldüğünde, kökleri ve işleyen bir ürüne başlamak için doğru zihniyete sahip oldukları anlamına gelir.

Derin Aero girişim AI, Derin Aero'nun UTM ve Derin Aero'nun pazar tarafından desteklenen bir erkek arı ekonomisini yaratacak; blockchain, şirket hizmetlerinin her birine ücretsiz bir faktör olarak hareket eder.

Sonuç olarak, Derin Aero havacılık endüstrisindeki bir sonraki büyük şey olabilir ve işletmeleri ve hükümetleri milyonlarca dolar tasarruf edebilirdi

Temel Derin Aero Linkler
🌐 Web sitesi: https://www.deepaero.com/
💡 Teknik İnceleme: https://www.deepaero.com/docs/DEEP-AERO-White-paper.pdf
👨 ANN Konu: https://bitcointalk.org/index .php? topic = 3169600
💻 Telgraf: https://t.me/deepaerodrones
⌚️ Token Satış: CANLI ŞİMDİ

MEMENTO12
ETH : 0x5EceFFB2D5257f31C38A14Ce4f0D534Ac9EEEe6B

Comments

Popular Posts