Horizon Communications - Karayip Bölgesi İçin Kablosuz İnternet

Image result for horizon ico


Horizon Communications, ilk önce Bermuda'da faaliyete geçecek ve Karayip bölgesinin daha çoğuna genişleyen yeni bir kablosuz internet şirketidir. 150 mbps hızında internet hızları, VOIP telefon teklifleri ve yüksek tanımlı TV servisleri sunmak için kablosuz LTE teknolojisini kullanarak hizmet sunacaklar. Amaç, şu anda overpriced ve kalitesiz hizmetleri kullanan müşterilere büyük hizmetlere erişim sağlamaktır.

Horizon, hizmetlerinin kapsamının, kulelerin minimum kullanımıyla, Bermuda'daki evlerin yüzde doksan beşini içereceğini tahmin ediyor. Offshore kapsama açık denizde on beş mil kadar olabilir. Pazarlama planı dört veya beş yıl içinde Bermuda'da pazarın en az yüzde on beşini elde etmektir. Amaç, yaklaşık yirmi altı milyon dolarlık harcamalarla beş yılda kırk dört milyonluk toplam gelir elde etmektir.

Horizon, teknolojisini bölgedeki kullanımı için özel haklara sahip olacak. Daha verimli teknoloji kullanarak, daha düşük fiyatlandırma ve piyasada daha rekabetçi olabilmeleri mümkün olacak. Horizon, sabit kablosuz teknoloji denen şeyi kullanır. Sabit, erişimin radyo dalgaları kullanılarak tek bir konuma verildiği anlamına gelir. Bu, pahalı telefon hatları ve kablolarının kurulmasına gerek olmadığı anlamına gelir. Servisin kullanıldığı evlerin, evin dış tarafında bir anten kurulacaktır. Horizon'un kullandığı 4G LTE ekipmanı, 300 Mbps'ye kadar hız sağlayabilecektir. Mümkün olan en güvenilir ağı kurmak istiyorlar.

horizon2.jpg

Horizon aynı zamanda birkaç farklı şekilde blockchain teknolojisini kullanacak. Horizon jetonu, HRZN sembolü olarak adlandırılan kendi Ethereum tabanlı jetonuna sahip olacaklar. Jetonu olan kişiler hizmetlerde indirimden yararlanabilir. Ayrıca, temettüleri jeton sahipleri ile paylaşmayı ve kazançlarının bir kısmı ile bir jeton satın alma programı tutmayı planlıyorlar. Temettü paylaşımı için hedeflenen miktar yüzde on beş, geri alım programı için ise yüzde beşi hedeflenmiştir.

Müşteriler, HRZN jetonunu kullanarak hizmetler için ödeme yapabilirler. Çalışanlar ayrıca jetonlar kullanarak da ödenebilir. Jetonun da farklı borsalarda işlem görmesi planlanıyor. Blockchain ayrıca entegre blockchain teknolojisine sahip veri depolama hizmeti sunmak için Horizon tarafından kullanılacaktır. Müşteri portalları, şifrelenmiş merkezi olmayan depolama alanına erişebilecek. Horizon şirketi ayrıca, blockchain çözümlerini kullanarak VPN veya sanal özel ağ hizmetleri sunmayı planlıyor.

Karayip bölgesindeki ve özellikle Bermuda'daki kablosuz ağ tekliflerini geliştirmek için büyük bir fırsat var. Bu bölgelerdeki mevcut teklifler çok yavaş ve güvenilmez olabilir. Yarışmanın çoğu sadece 10 Mbps hız sunabiliyor. Hızlı ve güvenilir internet, birçok kişi ve işletme için gerekli hale gelmiştir. Turizm ve yolcu gemileri, kablosuz internet sağlayıcıları için ek bir fırsat sunmaktadır. 2016 yılında, altı yüz binden fazla turist Bermuda'yı ziyaret etti. Horizon, turistler ve yolcu gemisi limanlarına hizmet sunmayı planlıyor. Horizon ekibi telekom endüstrisinde çok deneyime sahip olan kurucusu Gilbert Darrell tarafından yönetiliyor. Horizon Communications ve teklifleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için, burada listelenen siteleri ziyaret edin ve ayrıntılı tanıtım raporlarını okuyun.

https://www.horizoncomm.co/
Teknik İnceleme: https://www.horizoncomm.co/feast-content/uploads/Horizon-Whitepaper.pdf

MEMENTO12
ETH : 0x5EceFFB2D5257f31C38A14Ce4f0D534Ac9EEEe6B

Comments

Popular Posts