Photochain: Peer to peer fotoğraf platformunun yeni nesli

Image result for photochain

Bu bin yıllık çağda hepimizin bildiği gibi, hepimiz veriye ve bilgilere kolay bir şekilde erişebilmemizi sağlayan küresel bir toplulukla bağlantı kurduk. Blockchain teknolojisinde, sistemimizi merkezi sistem olmadan çalıştırmamıza ve güvenliği ve verimliliği artırmamıza olanak veren p2p veya eşler arası sistem bulunmaktadır.

Photochain'in Arka Planı
Belki de internetten haberleri bazen manşetten sonra ilginç bir resim gösteririz, ancak tüm haberler içeriğinin desteklenmesi için uygun bir fotoğrafa sahip değildir ve bu da stok fotoğrafının gerekli olduğu yerdir. Shutterstock ve Adobe Stock gibi hazır fotoğraflar var. Ancak bu platformlar hala sanatçının ihtiyaçlarını karşılayamıyor. Sanatçı kendi fiyatlandırmasını ayarlayamıyor, içeriği doğrulamak için çok uzun zaman alıyor ve fotoğraf stok platformlarından hala çok sayıda reddediyor. Ve tüm bu eksikliklere cevap vermek için Photochain tanıtıldı.

Neden Photochain DApp?

Fotoğraf zincirinin işiniz için neden potansiyel platformlar olabileceğini size daha fazla inandırmak için bazı nedenler var. İlk olarak, fotochain, ağın merkezsizleştirilmesi gerektiğinden emin olmak için merkezi olmayan hükümet organlarını uyguladı. İkincisi, fotochain şirketi her zaman güvenlik sistemlerini iyi bir şekilde yönetmeye çalışmaktadır, böylece hem sanatçı hem de alıcı güvenli ve emniyetli olmayı amaçlamaktadır. Üçüncü olarak, depoları. Platformda işlem gören tüm işlemlerin merkezi ve şifreli olarak saklandığından emin olmak için IPFS protokolü ve Photochain DB kullanırlar. Dördüncü olarak, içerikleri özeldir, bu nedenle pornografi gibi hassas bir içerik yasaklanacaktır. Son olarak, tüm telif haklarını garanti eden lisans koşulları sağlanmalıdır.

Foton (Photochain belirteci)
Platformdaki tüm işlemleri yapmak istediğimizde Photochain jetonu veya foton kullanılır. Fotoğraf zincirindeki bazı servislere ve özelliklere erişmek için kullanılacaktır. Ancak, dikkat edilmesi gereken bir şey, fotonın saf yarar belirteci olması ve bunun bir para birimi ya da yatırım varlıkları olarak sınıflandırılamayacağı anlamına gelir.

Yol Haritası
Photochain projesi fikri, Nisan 2017'de kuruldu ve Haziran 2017'ye kadar, DApp prototipini geliştirmeye yönelik proje değerlendirmesine kadar devam ediyor. 15 Eylül 2017'de, DApp prototipini hayata geçirdiler ve Kasım 2017'de kalabalıklar için hazırlandılar. Aralık 2017'de presale hazırlıklarını yaptıkları ve 2018'in ilk çeyreğinde DApp fotoğraf zincirinin Alpha versiyonuna geçiş yaptılar. Daha sonra 2018'in ilk çeyreğinde de Ana Satış Etkinliği'ni (ICO) düzenlediler. 2018'in ikinci çeyreğine girerek, bu projenin operasyonel aşamasına girdiler ve 2018'in üçüncü çeyreğine kadar iyileşme sürecine devam ettiler.

Takım

Bu programı oluşturmak için, fotoğrafçılık farklılıkları uzmanlık ve deneyime sahip üyelerden oluşur. Stanislav Stolberg ve Athur Ishmetev'in CTO olarak yönettiği gibi, kurucu iki kurucu babanın şirketi hedefine ulaşmak için getirebileceğine ve akran fotoğrafçılığı platfomlarına yeni nesil akın getireceğine inanıyoruz.

Bağlantı:
Web Sitesi 
Whitepaper 
Facebook
Twitter
Telegram

MEMENTO12
ETH : 0x5EceFFB2D5257f31C38A14Ce4f0D534Ac9EEEe6B

Comments

Popular Posts