SprintX Geleceğin İş ICO'suna Yardımcı Olabilir ve Hayalinizi Gerçekleştirir

Image result for sprintx ico

Bu küresel dünyada her şey birbirine bağlı. Bir yerden birileri dünyanın diğer tarafındaki kişiye bağlanabilir. Örneklerden biri iş yaparken. ABD’den insanlar Güney Kore’ye yatırım yapabilirler ya da tam tersi. IPO (Başlangıç ​​Halka Arz) diye bir şey var, bu şey genellikle fiat para biriminde yapıldı. Bu yaşta, jetonu veya cryptocurrency biliyoruz. Bu para birimi ayrıca bir işletmeye veya programa yatırım yapmak için kullanılabilir. Kripto para birimi veya jetona yatırım yapmak genellikle ICO (başlangıç ​​Para Teklifi) olarak adlandırılır.

Karşılaştığımız problem
Sorun genellikle insanlar zaten çalışan ve başarılı bir işe yatırım yapmakla ilgileniyor. Yeni bir model ya da yeni bir iş konsepti için, yatırımcıları almak gerçekten zor. Bu arada, herhangi bir tanıma ve kaynağa sahip olmayan parlak yeni bir iş fikrine sahip birçok yetenekli insan var. Bu sorundan gelip, SprintX bu insanların hayallerini gerçekleştirmelerine yardımcı olmakla ilgileniyor.

SprintX nedir ve nasıl çalışır?

SprintX , bir çok yeni başlangıç ​​programcısına ve yatırımlarını ilgilenen herkesten almak için yeni bir iş fikrine yardımcı olan bir blockchain tabanlı platformdur. SprintX bu insanların kalabalığın içinde işlerini tamamlamalarına ve teşvik etmelerine yardımcı olur.

SprintX tek başına çalışmıyor, ICO programına yatırım yaptıktan sonra bankamatik kartından yardım almak için cryptocurrency ile döviz kurmanıza yardımcı olmak için SwitchX adında başka bir platformla çalışır. Yani bu adım: İlk olarak, SprintX'e bir başvuru göndermelisiniz ve bunu analiz edecekler ve uygulamanın bir sonraki adıma geçip geçmeyeceğine karar vermelisiniz. İlk adımda başarılı olursanız NOVA Fundaciόn ile tanışacaksınız. SprintX platformu ayrıca NOVA Fundaciόn ile çalışıyor ve ortak çalışıyor. NOVA, SwitchX'ten gelen kişilerin programı analiz etmelerine ve geliştirmelerine yardımcı olan, böylece daha ileri aşamalara geçebilmelerine yardımcı olan bir temeldir. NOVA, gelişmekte olan ve katılım oranlarına bakarak bir başlangıç ​​için fon verecektir. NOVA ile işleminiz inkübasyon denir ve 16 hafta sürecektir.

ICO SprintX'i kullanmaya hazır olduğunuzda, SwitchX yardımı ile sizin için yapacaktır, cryptocurrency temelinizi fiat olarak değiştirebilir ve programınızı çalıştırmaya başlayabilirsiniz.

SprintX ekibi ve yol haritası
Bir şeye yatırım yapmak istiyorsak, programın ekibinin ve gelecekteki yol haritasının güvenilir ve açık olduğundan emin olun. SprintX ekibi ve danışmanları harika insanlardan oluşuyor. Danışmanlar Yagub Rahimov, Steve Good, Elie Galam, Dan Handy, Daniel Amato, Joshua Codniecwicz ve çok daha fazlası. Takımlar Jose Rivas, Brigham Santos, Adrian Gomez, Fabiola Leon, Carloz Carranza, Oscar Machado ve daha birçokları. Hepsi de bu alanda iyi eğitimli insanlar, aynı zamanda bu SprintX platformunu destekleyebilecek teknoloji, pazarlama, tasarım, ekonomi, yönetim ve başka bir alanda büyük deneyime sahipler.

SprintX, 2017 yılının Ağustos ayında şimdiden planlanan bir şeydir. 2017 sonunda ekip, beta sürümlerinin yazılım geliştirmesini, beyaz kağıdın hazırlanmasını ve ICO planlamasını yapmayı başarmıştır. 2018'de. Ön ICO, 19 Mart - 10 Nisan 2018 ve 23 Nisan - 23 Haziran 2018 arası ana satışta başlıyor. Toplam jeton 2.600.000.000.

ICO belirteç satış ayrıntılarını beyaz kağıt üzerinde kontrol edebilirsiniz https://sprintx.io/docs/whitepaper-sprintx-en.pdf

Web sitesi: https://sprintx.io/
Teknik İnceleme: https://sprintx.io/docs/whitepaper-sprintx-en.pdf
Twitter: https://twitter.com/ICOsprintx
Faccebook: https://web.facebook.com/pg/icosprintX/about/
Telegram: https://t.me/sprintXICO

MEMENTO12
ETH : 0x5EceFFB2D5257f31C38A14Ce4f0D534Ac9EEEe6B

Comments

Popular Posts