Brokerlara yatırım yapın Yatırımınızın geleceği (ICO)

Invest platformu, herkesin en az zaman ve çaba ile en iyi ve en deneyimli tüccarlar gibi kripto para ticaretini yapmasını sağlayan güvenilir bir kopya ticaret platformudur. Platformumuzla, sadece para kazanmakla kalmaz, aynı zamanda sahip olduğunuz en değerli varlığınızı da korursunuz: zaman. Kullanıcıların en iyi ve en deneyimli tüccarları takip etmelerine ve ticaretlerini Bittrex gibi en popüler değişimlerden herhangi bir çaba harcamadan veya endişelenmeden gerçek zamanlı olarak kopyalayabilmelerini sağlayan kapsamlı bir sosyal sistemle birlikte kullanımı kolay bir platform arayüzü sunuyoruz. Binain ve daha fazlası, kendi özel anahtarları ve fonları üzerinde tam kontrolü elinde tutar. 

Nasıl çalışır? Platformumuza kayıtlı deneyimli tüccarlar, performanslarını herkes için paylaşabilir, Kullanıcılar tercih ettikleri yatırım stiline veya önceki performanslarına göre abone olmak istedikleri tüccarları seçer. Bir kullanıcı kendi seçtiği bir satıcıya abone olduğunda; Platformumuz hesabı bir API aracılığıyla bağlar, bu nedenle tüccarın yaptığı herhangi bir hareket otomatik olarak ve doğrudan hesabınıza kopyalanır. 

Piyasada kopya ticareti sunan çeşitli hizmetler var, ancak yatırım platformu farklı. Rekabetçi sistemler pahalıdır ve yüksek ücret gerektirir. Invest Platform, platformu kullanmak için herhangi bir ücret talep etmez. Diğer birçok kopya-ticaret sistemi de kullanıcıların bu şirketlerin cüzdanlarına para yatırmalarını gerektirir. Bu, fonlarınızın riske maruz kaldığı ve sizin tarafınızdan kontrol edilemeyeceği anlamına gelir. Ancak, platformumuz, API aracılığıyla paylaşma bağlantısı sayesinde, kullanıcılarımızın paralarını platformumuza göndermeleri gerekmemektedir. Sistemimiz gerçekten güvensizdir ve kullanıcıların borsada paralarını tutmasına izin verir. Bu yüzden platformumuzu kullanan herkes paraları üzerinde tam kontrole sahip olacaktır.

Brokerlara yatırım yapmak hakkında

Açık ve merkezi olmayan yapısı sayesinde, Cryptocurrency ilgilenen herkes için girişe nispeten düşük bir bariyer sunuyor. Teoride, sosyoekonomik veya jeolojik / etnik kökenlerinden bağımsız olarak, internete erişimi olan herkes, bir kripto para birimi değişimi kurma ve ticarete başlama fırsatına sahiptir.   

2014 yılında, bunu Yatırım Platformunda yaptık. Bir cüzdan açtık ve kripto paraya yatırım yapmaya başladık. 

Ancak, hepimizin kısa zamanda öğrendiği gibi, ticaret beklediğiniz kadar kolay ve basit değildir. İlk adımlarımızı attıkça, yatırım yaptığımız tüm kripto paralarla ilgili tüm bilgileri takip etmemizin neredeyse imkansız olduğu ortaya çıktı. Bugün bile bu bilgiyi "sindirimi kolay" yapan bir hizmet yok. biçim. Reddit'in derinliklerinden telgraflarla ilgili bazı yorumlara kadar tüm sosyal medyada bilgi hala yaygın. Bildiğimiz sosyal medyaya göz atmaktan daha da zor, ana hedef grubu Çin olan kripto paralar hakkında bilgi buluyordu. Bugüne kadar kalmak istediğimiz kadarıyla, tüm bilgileri bulmada ve okumada yaşadığımız problemlerin yanı sıra. Hala en büyük sınırlamamızla karşı karşıyaydık: zaman. 

Her şeyi okumak için yeterli zamanımız yoktu! Hepimizin işimizin dışında tam zamanlı iş ve sorumluluklarımız var. Kripto ticareti için geçirdiğimiz boş zamanları ezmeyi denemeye çalıştık. Özellikle bu pazarın günün her saatinde açık olduğu düşünülürse. Hayal kırıklığımıza göre, yatağa gittikçe karımızın eridiğini izledik. 

Ama hepsi kötüydü, kârlı işlemler yaptık ... sadece USD'deki bu işlemlerin karlı olabileceğini görmek için BTC veya ETH'de oldukça sıkıcı görünüyorduk. 

O zaman, ayda% -5 düşüşle aniden% 20 değer kazanan bir kripto varlığı sattık. Onların kayıplarını azaltmayı başaran ve hatta bazı karlar yapan dahiler olduğumuzu düşün! Sadece birkaç hafta sonra pazara yeniden girmek ve aynı kripto cihazının aniden 100 listeye ulaştığını görmek. Tüm bu potansiyel kazanımları izlerken hayal kırıklığımızı hayal edebilirsiniz.

Çok geçmeden, iyi bir tüccar olmak için teknik ve psikolojik becerilerden yoksun olduğumuza acımasızca açık hale geldi. 

Yeni başlayanlar neden para kaybediyor?

Hikayemiz size tanıdık geliyorsa, tüccarların para kaybetmeye başlamasıyla ilgili tüm temel nedenleri öğrendik çünkü: 

● Yatırımlarınızı doğru bir şekilde araştırmak için zamanınız yok.
● Teknik analiz hakkında yeterli bilgiye sahip değilsiniz.
● Kripto döviz borsalarında yeterli tecrübeniz yok. 
● Doğru psikolojik tavrınız yok.
● Sabrınız yok.  

Tüm bu nedenleri bir araya getirin ve kayıp fırsatlar için bir reçete ve hatta daha fazla değer kaybına sahip olursunuz. Hikayenin öbür tarafında, takip edeceğimiz tecrübeli yatırımcılarımız var. 

DENEYİMLİ YATIRIMCI NE KAZANIR?

Deneyimli yatırımcılar ve tüccarlar kripto döviz piyasasında başarılı olmak için gerekli tüm becerilere sahiptir. Ancak, geleneksel pazarın aksine, yeteneklerini en üst düzeye çıkarma becerisine sahip değiller. Başarılı hisse senedi yatırımcıları becerilerini finansal kurumlara satma fırsatına sahip olsa da, kripto tüccarlarının benzer fırsatlara sahip olmadığını gördük. Çoğu zaman başarılı tüccarlar, benzer düşüncelere sahip kişilerle sosyal medya platformları aracılığıyla göreceli olarak izole, tartışma ve bilgi toplamaya çalışırlar, ancak fikir ve stratejilerini paylaşmalarından para kazanamazlar.  

Deneyimli ve başarılı kripto yatırımcılarının özledikleri tek bir cümlede özetlenebilir: Bu becerilerden faydalanacak kişilere becerilerini satmak için çok az imkânları vardır.

ÇÖZÜM - YATIRIM PLATFORMU

Yatırım platformu, API tabanlı kopya ticareti ve fikir ve bilgi alışverişini sağlayan platformdan bağımsız bir platformdur. Yatırım Platformunun konsepti oldukça basittir: 

Başarılı olduğu kanıtlanmış deneyimli bir yatırımcı, ticaret stratejisini diğer kullanıcılarla paylaşabilir. Yeni başlayanlar (veya bir mola gerektiren deneyimli tüccarlar) daha sonra platformdaki stratejisini paylaşan herhangi bir tüccarı sadece bu belirli tüccara abone olarak takip edebilir. 

Hem deneyimli satıcı hem de satıcıya abone olan kullanıcı bir API aracılığıyla bağlanır. Bu şekilde, deneyimli tüccar tarafından yapılan herhangi bir satış veya satınalma siparişi otomatik olarak seçtiğiniz borsada hesabınıza otomatik olarak kopyalanacaktır. 

Bir API servisi kullanmanın temel faydaları, paranız, özel anahtarlarınız ve seçimleriniz üzerinde tam kontrole sahip olmanızdır (örn. Bittrex, Bina, GDAX, Poloniex, Bitifinex). 

Amacımız yeni başlayanlar ve deneyimli yatırımcıları bir kazan-kazan durumu içinde bir araya getirmektir. Platformumuzdan dolayı, her kullanıcı karlarını maksimize etme fırsatını artırır. Başlangıç ​​tüccarı, deneyimli tüccarların yeteneklerini ve başarılarını zevk alarak bunu yapar; Tecrübeli tüccarlar, hizmetlerini geniş bir kitleye sunarak bunu yapıyorlar.

YARIŞMA'DAN YATIRIM PLATFORMU NEDİR?

Benzer hizmetler sunan rekabetçi platformların aksine, platformumuzun vurgulamak istediğimiz birkaç önemli faydası vardır: 

Güvenlik - Rekabetçi sistemler kullanıcıların kendi cüzdanlarına para yatırmalarını gerektirir. Bu potansiyel hırsızlık riskini taşır. Platformumuz farklı bir yaklaşım seçti. Kullanıcılarımızı bir API aracılığıyla bağlayarak, paranıza her zaman erişebilirsiniz. Bu sadece size cüzdanlara para göndermek için değerli zaman kazandırmaz. daha önemlisi, hırsızlığa maruz kalmazsınız. Ek bir güvenlik önlemi olarak, API'nın pozisyonları açıp kapaması konusundaki yetersizliğini sınırladık. Ödemeler API düzeyinde engellenir. Platformumuzun kendisi, Google'ın iki faktörlü kimlik doğrulaması, SMS kimlik doğrulaması ve IP beyaz listesi ile desteklenmektedir.
Gizli ücret yok - rekabetçi sistemler pahalıdır ve aşırı ücret gerektirir. Yatırım Platformu, deneyimli ve deneyimli yatırımcıları bir araya getiren ücretsiz bir platform tabanlı hizmet sunmaktadır. Platformumuza INV tokenlerinin yerleştirilmesiyle erişilebilir ve kendi seçtikleri bir tüccarı takip eden kullanıcılar tarafından yapılan kazançların sadece% 10'unu hesaplar.

Topluluk - Platformumuz tüm yatırımcılara açıktır. Her kullanıcı kendi seviyesini veya becerilerini ve platformumuzdaki güvenini yansıtan bir sıralama kazanabilir. Bu, herkese aboneleri toplama ve hizmetlerini sunmak için para kazanma fırsatı ile yeterli sıralar sağlar. Buna ek olarak, her kullanıcı fikirlerini ve teknik analizini doğrudan sohbetçilerimiz aracılığıyla aboneleriyle paylaşabilir.

Tüccar - Deneyimli yatırımcı, pozisyonunu üstlenir, platformumuza güven ve sıralamayı sağlar. Her yatırımcı kendi seviye sistemimizle sınıflandırılır. Yatırımcı ne kadar iyi olursa, seviye o kadar yüksek olur. Bu, tüccarın daha fazla potansiyel kazanmasını sağlar.

https://investinbrokers.com/

https://investinbrokers.com/whitepaper.pdf

https://t.me/investinbrokers

https://bitcointalk.org/index.php?topic=3072564

MEMENTO12
ETH : 0x5EceFFB2D5257f31C38A14Ce4f0D534Ac9EEEe6B

Comments

Popular Posts