Digital Ticks Exchange (DTx) - İlk Hiç Emtia - Kripto Borsası

Herkese selamlar! Bugün bu değişimin neden "olduğu şey konuşacağım", büyük olasılıkla kendi yolunu ve neden bu kadar büyük bir sorun oldu. Bu makaleyi mümkün kılabilirsiniz.

Dijital Keneler, onu nasıl değiştirirsiniz. Dijital keneler, bunlar bildiğimiz haliyle mevcut değişmenin yerine geçer, bu tekillikler savunmasızdır, merkezi olmayan ve düz bir yolla. Bu zaten beni şaşırttı!

Dijital Keneler'deki bir yürüyüş yapalım. Buna iyice bakalım ve içerikde saklı olanı görelim. Bir servet / tüccar, bir kişi, bu hibrit, yüksek hızlı merkezi olmayan kripto-mal alışverişini denemek için yeterli sebep vardır. Kendini ait olmak üzere, sisteminize, içeri sınayan, havanın nefesi gibi sarkmasın. İlk elden bilgiler için bu projenin kullanılması gerekiyor.

Ekip Üyeleri gazileri BKZ Özel kendileriyle tüccarların bağlantılıdır, bu nedenle operasyon koşullarını iyileştirmek Islem hızları Için Kullanım Kolaylığı sağlamak amacıyla İçsel Olarak olurlar BKZ Kullanıcı Gudu, Temel Teknolojiyi Guvenlik Yeni seviyelerine getirmek Bakin. Tüm bu bilgilerin arkasındaki ekip Bize Bilgi vermede daha Şeffaf olamazdı. Bu sayede, herkesin kim Olduğu, düzeyde profesyonel Olduğu Kadar profesyonellerle ekip Olarak Bir BKZ yeteneklerinin nasıl bir araya getirildiği Ile Ilgili Tam bir Bilgiye sahibiz. Sonunda, Akıllı net bır sekılde kriptoyu görselleştiren ürünü deneyimledik Vardır Görür.  

Bu pastadaki krema, Dijital Kenelerin ürün içermesidir. Bu Bitcoin, Ethereum, Neo ve zaman geçtikçe daha birçok kart ile altın ve gümüş olan bir "ufuk açacağı" dir. Bu doğru, dijital onaylar sadece en büyük ve en popüler sikke ve mal kayıtlı olacak, ancak zaman geçtikçe bu listenin daha fazla OWN USER REQUEST tarafından nasıl büyüdüğünü göreceğiz. Dijital kenelerin kripto merkezi olmayan platformu, gelecekteki tip operasyonları ve piyasa varlıkları için spot ticareti içerecektir. Bu çok büyük! Dijital keneler, dijital varlıkları içerecek şekilde ortaya çıkan mevcut bir kurum değildir. Eski / miras varlıklarını içeren bir kripto platformudur! Elbette, tüm bunlar çok şaşırtıcı.

"Dünya" ten dijital Keneler thiktank kolektif cephesinde "dövmeli" var. İki adımlı kimlik doğrulaması (2FA) için çok fazla yatırımıyor ve burayı bulduğuma sevindim. Bir avantajı sağlayan protokol veya çift imzadır. Var bir şeydir, bir şeydir, ama bunu bir şeydir. Belli bir derin ve hoş bir sağlamlık (ya da güven ihtiyacının var kaldırılması). Sayısal Ticks token'in parçaları DTX jetonu olarak adlandırılır ve standart bir akıllılık türü olan ERC-20 için Ethereum Blockchain ile ilgili bir yardımcı belirteçtir. Blockchain tek başına herkese, güvende ve değişmez, güven ve güveni artırır.

Dijital Kenelerdeki varlıklar, daha büyük yerlerde daha güvenlidir. İngilizcede "soğuk hava deposu" da da soğuk hava depolarından bahsediyoruz. Bu temel olarak, "paramın bir değişim içinde olduğu endişesiyle" ortaya çıktı., Geçmişte. Bu devasa bir dostluk geliştirmesi, ilginç özelliklere sahip olanlardan biri bile yoktur. Hepimiz paramızın% 100 güvenliğini ve şimdi sahip olmaumuz güvencesini. Depolanmış çevrimdışı harici tehditler, bir zamanlar olduğu gibi artık bir sorun yok. Dijital Keneler ile "hacking" olmak gerekir. Dondurulmuş bir maddeyi bir çözümsüz aşçıyı düşünün.  

Özellikle tüccarların işletmecileri, Dijital Kenelerin iç ekonomisi içinde kümülatif avantajlar ve gerçek katılımı elde ederler. Onlar sadece sizi "teşvik" etmekle kalmayacak, aynı zamanda hoş geldiniz ve iyi tedavi edilmiş, algoritmik olarak konuşmanızı da sağlayacaktır.

Bu, paradigmanın evrimi. İlkler bunlar, tüm bunların öncüleri ve insanlar hızla yatırım yapıyorlar. DTX jetonunun halka satışı, yeni bir yatırımcı olarak katılarak ve bunları destekleyerek onlara destek vermek istiyorsanız zaten başlamıştır. Eğer bu anda size ulaşmazsa, bu bilgiyi dairenizdeki bir kişiye iletin, bu kutlamayı gelecekteki topluluğumuzun bu mesajını memnun edeceğini düşündünüz.

Cryptocurrency ve blockchain dünyasının gelişiyle, kripto varlıklarının değişimi de popüler hale geliyor. Ancak, bu tür ticaret yapmanın arkasındaki teknoloji hala büyümekte ve Digital Ticks, bir fark yaratmayı hedefliyor. Bu, akıllı sözleşmelere dayalı olarak işlem yapmayı öneren yaklaşan bir iş modelidir. Blok zincir metodolojisini kullanarak, yapılacak işlem kayıtları silinmeyecek ve bir zaman damgası eşlik edecektir. Bu, merkezi olmayan çerçevenin herkes için güvenli bir işlem seçeneği sunmasını sağlayacaktır. Platform aşağıda listelenen bazı benzersiz özellikler sunacaktır.

Dijital Keneler Özellikleri

Platform aşağıdaki özellikleri sunacaktır:

  • Bu, farklı pazar segmentlerinde görünen çeşitli kripto varlıkları için ticaret sağlayacaktır.
  • Bu, kripto varlıklarının ve alım satım opsiyonlarının değişimini sağlayacaktır.
  • Ticaret platformu, acemi tüccarlar tarafından bile kolayca anlaşılabilen, sezgisel ve kullanıcı dostu bir arayüze sahip olacak.
  • Ticaret platformu, satıcıların kripto ürünleri ve varlık pazarlarındaki volatilite unsurlarını kullanmasına yardımcı olacak.
  • Bu, kimlik avı girişimlerini ve DDoS saldırılarını önleyecek gelişmiş güvenlik özelliklerini içerecektir.
  • Bu sistem, büyük hacimlerde kripto varlıklarının ticaretini gerçekleştirecek kadar güçlü olacaktır.
  • Sistem üzerinden işlem yapmaya başlayan kullanıcılar başlangıçta işlem ücretini ödemek zorunda kalmazlar; yüksek hacimli ticaret yapanlara teşvik verilecektir.
  • Blok zinciri çerçevesi sisteme dayalı olacağından kullanıcılar adil ticaret sonuçları konusunda ikna olacaklar.
  • Tüccarlara sistemle işlem yaparken yardımcı olmak için hızlı ve duyarlı müşteri desteği olacak; Bu, kullanıcıların gerektiğinde gerçek zamanlı yardım almasını sağlayacaktır.

Dijital Keneler yapma konusunda çalışan endüstri profesyonellerinden oluşan deneyimli bir ekip. Odak, istikrarlı ve güvenli bir ticaret ortamı yaratmaktır. Aynı zamanda, sistem ticareti algoritması, yatırımcıların kripto varlık fiyatının hareketini en üst düzeye çıkarabilmesini sağlayacaktır. Jitu Bajaj, Baş İletişim Sorumlusu rolünü üstlenen Mayur Poddar'ın yardım ettiği bir şirketin CEO'su olarak görev yapıyor. Diğerleri, proje hukuk danışmanı Pooja Juneja gibi takımlarda farklı rollere sahiptir.

Jeton Bilgileri

  • Token DTx
  • PreICO Price 1 DTx = 0.30 ETH
  • Price 1 DTx = 0.375 ETH
  • Bounty Available
  • Platform Ethereum
  • Accepting BTC, ETH
  • Minimum investment 50 USD
  • Soft cap 5,700,000 USD
  • Hard cap 30,000,000 USD
  • Country Estonia
  • Whitelist/KYC None
  • Restricted areas USA, China, North Korea

Dijital Tick'e yatırım yapmalı mıyım?

kripto varlıklar için piyasasında, üstel oranda büyüyen, varlık ve emtia ticaret değişimi modeli için canlılığı bol vardır. Ne diğer modellerden bu ayıran işlem algoritmaları ve ne kadar iyi güvenli bir şekilde çalıştırılır ve tüccarlar için karlı. ICO şirket programı kamu satışların forumda başlayacaktır. Bu nedenle, bu programı yatırım ve belirteç sistemi sahipliğini elde etmek için mükemmel bir fırsattır. Sistem başlatılır ve bir belirteç artış için bir istek, bu sadece yapacaktır zaman simgesi sahiplerinden bu işin kendi mülkiyeti daha fazla kar keyfini çıkarın.

WEBSITE | WHITEPAPER | BLOG |TWITTER |FACEBOOK|TELEGRAM |ANN  

MEMENTO12
ETH : 0x5EceFFB2D5257f31C38A14Ce4f0D534Ac9EEEe6B

Comments

Popular Posts