traceto.io Blockchain - KYC - AI - Uyumluluk - KYC süreci Blockchain ve AI ile daha kolay

traceto.io, Singapur merkezli bir RegTech şirketi olan Cynopsis Solutions Pte Ltd. tarafından desteklenmektedir. Müşterilere kara para aklama (AML), terörle mücadele finansmanı (CTF) ve diğer KYC ile ilgili prosedürler de dahil olmak üzere yasal gereklilikler konusunda yardımcı oluyoruz.

Traceto.io hakkında

Müşterinizi Tanıtın (KYC), bir kuruluşun düzenleyici kurumlara, müşteri ile herhangi bir iş ilişkisinden önce ve bunlar boyunca kara para aklama, terörizmin finansmanı, kredi değerliliği ve ürün uygunluğu da dahil olmak üzere çeşitli riskleri değerlendirdiğini gösterdiği süreçleri içerir.

  • Kara Para Aklamayı Önleme (AML) ve Terörle Mücadele Finansmanı (CTF)

Kara Para Aklamayı Önleme düzenlemeleri, mali sistem aracılığıyla yasadışı yollarla elde edilen fon akışına karşı koruma sağlayan kontrolleri sağlamak üzere tasarlanmıştır. Terörle Mücadele Tercümesi, teröristlere ve terör örgütlerine finansal kaynakların akışını ortadan kaldırmayı amaçlayan kontrol kümesini ifade eder.

  • Ürün uygunluğu

Ürün Uygunluk kontrolleri, finansal ürünlerin, risk, yatırım veya kredi profillerinin satılmakta olan finansal ürünlere uygun olmadığı gerekçesiyle müşterilere satışını engellemeye yöneliktir.

  • Kredi Değeri

Kredi Değerlilik kontrolleri, kredi limitlerinin ve marjın müşterilerin geri ödemelerini karşılayamayacak kadar uzatılmasını önlemektedir.  

Müşterilerinizi Tanıyın Her iş için temel mantra hala birçok şirket müşterileri hakkında temel ve doğru bilgileri toplayamaz. Böylelikle, müşteriyi tanıma süreci, ürün değerinde bozulmaya yol açan ve sonuçta pazardaki ürünün satışını azaltan bir formalite haline gelir. Bu, bankacılık ve finans hizmetleri endüstrisinde gerekli bir adımdır, çünkü kötü aktörlerin toplumdan salınması büyük bir hükümet görevidir.

Kripto şirketlerinde KYC açısından bazı zorluklar şunlardır; Düşük öncelikli bir merkez olarak anonimliğin kaybedilmesi ve bütçe eksikliği ve deneyimli uyum personelinin yanlış varsayımı. Bu zorlukları çözmek için en yeni teknolojileri kullanmaya ihtiyaç vardır. Yukarıdaki zorluklara çözüm bulmanın mümkün olduğunu düşünüyor musunuz?

Çözüm sunulan

TRACETO.IO , KYC için çözüm oluşturur. Takım tasarımlı çerçeve dört temel soru üzerinde çalışır; Sen kimsin, kim değilsin, ne yaptın ve hala sen kim olduğunu söylüyorsun? TRACETO.IO ağını geliştirmek için sözleşmeler ve yapay zeka için akıllı teknolojiler kullanılmaktadır. Kullanıcı, ICO'ya veya bir exchange'e katılmak istiyorsa merkezi olmayan uygulamayı kullanır. Kimlik belgeleri kullanıcı tarafından platformda yüklenir. Dokümanlar şifrelenir ve uygulamada saklanır. Bu belgeleri görüntülemek için kullanıcının izni gereklidir. Yüz tanıma, OCR, video tanıma, profili kontrol etmek için araç olarak kullanılır. 

Profilleri kontrol eden platformdaki doğrulayıcı, sunulan hizmetlere olan katkısı nedeniyle ödüllendirilen güvenilir bir kullanıcıdır. Platformda bir doğrulayıcı olmak için minimum miktarda T2T jetonu bırakılmalıdır. Doğrulamadaki yetkilendirme düzeyi, doğrudan T2T belirteçleri sayısına bağlıdır. Yapay zeka algoritmaları, platformdaki çoklu işlemleri otomatikleştirmek için kullanılır. Platformdaki topluluk, platform tarafından sunulan birçok hizmetin sorunsuz çalışmasında önemli bir rol oynamaktadır. KYC için platformun kullanıcılarına sunulan birkaç nokta var.

ICO BİLGİSİ VE EKİP

Simgelerin% 30'unun jetonlu satış için ayrıldığı proje için bir milyar T2T jetonu oluşturulacak. Satış öncesi 20 Mayıs 2018'de başlayacak. Ana jeton satışı 8 Haziran 2018'de başlayacak. Fonun% 50'si, platformu geliştirmek ve korumak için kullanılacak. Proje üzerinde çalışan ekip finansal hizmetler ve blockchain teknolojisinde deneyimlidir.

Sonuç 

Yüksek düzeyde düzenlenmiş bir endüstri olan bankacılık ve finans gibi birçok şirket kategorisinde, finansal kararları alarak müşterinizi tanıma süreci daha ciddiye alınır. Ülkenin yasalarını korumak için kara para aklama yasalarına sıkı sıkıya bağlı kalınmalıdır. Kripto para biriminin ortaya çıkışı ve tanıtımı bu görevi daha karmaşık hale getirdi. 

Birçok kripto para birimi şirketi, gerekli yasaları takip ederken diğerleri de yaklaşımlarında eşitsiz kalmaktadır. Şu anda, kriptoyla ilgili işlere odaklanıyorlar, ancak gelecekte kredi ve ürün uygunluğuna daha çok odaklanacaklar. Platformun geleceği hakkında ne düşünüyorsunuz?

https://traceto.io/

https://traceto.io/static/wp/traceto_io_whitepaper_2002_v1_27.pdf

https://bitcointalk.org/index.php?topic=2911588.0

https://t.me/tracetoio

MEMENTO12
ETH : 0x5EceFFB2D5257f31C38A14Ce4f0D534Ac9EEEe6B

Comments

Popular Posts