Black Insurance: Blockbuster insurance in its best traditions

Rakiplerinin arka planına karşı olumlu bir şekilde öne çıkan karizmatik ve iddialı bir projenin gözden geçirilmesine başlıyoruz. Üstelik, neredeyse hiç böyle bir şey görmediniz!

Özünde, Siyah Sigorta , ademi merkeziyetçiliğin bazı belirtileri olmasına rağmen, konuşmaya alışkın olduğumuz merkezi olmayan bir platform değildir. Aksine, dünya çapında girişimcilere ortaklıklar sunan gerçek bir sigorta şirketidir.

Blok sistemini faaliyetlerine temel olarak kullanarak, sigorta piyasasının henüz prensipte görmediği yüksek seviyede güvenlik ve otomasyon sağlayabileceklerdir. Siyah Sigorta'nın yardımıyla sigorta, son kullanıcıya daha yakın ve daha da önemlisi, daha uygun fiyatlı olabilir.

Eğer daha önce küçük bir kasabada yaşıyorsanız, güvenebileceğiniz bir şirketle övünemezsiniz, o zaman emin olun, yakında bu tür bir sigortanın temsilcisi şehrinizde görünecektir.

Sigorta kolaydır, ayrıca

Çoğunlukla, ortalama erkeğe çok basit görünen süreçler aslında çok daha karmaşıktır. Basit bir kişi sadece restoran yönetmek için görünüyor - ama sahibi sadece en güçlü hayatta kalmak gibi bir güçlük içinde. Aynı şey madencilik için de geçerlidir - tüm teknolojiyi bilmeyen biri, bir çiftçi satın alan herkesin kripto parasının "yakalanması" ile baş edebileceğine inanmaktadır. Ancak, hayali sadeliğin ardında, sürecin kendisini kârlı kılan, analitik çalışma saatleri vardır. 

Ancak, her bir kuraldan ya da daha fazlasından birkaç istisna olduğunu söylediler. Sigorta böyle bir durumdur. Aslında, başka bir kişinin yaşamını, mülkünü veya sorumluluğunu korumak, 1:10 ölçeğine bakarsanız, hiç de zor bir mesleğe sahip değildir. Tabii ki, yasal ve teknolojik zorluklar var, ama genel olarak, sigorta sürecinde bir sigorta ve neredeyse bilinen her zanaatkar adamda var olan karmaşıklığın bir kısmı yoktur.

Arkadaşının malını bile sigortalayabilirsin. Bir araba alırsa, yıl boyunca her ay 10 dolar ödeyebildiğini ve eğer diğer yol kullanıcılarının zarar görmesine neden olursa, masraflarının bir kısmını ödeyeceksiniz. Kendinize birkaç tane daha arkadaş çevirin ve şimdi - gerçek bir sigortacısınız. Ancak, o kadar basit ki, Siyah Sigorta platformu asla ortaya çıkmayacaktı. Engelleme girişimlerinin geliştirilmesi, endüstrinin üzerinde çalışacak bir şey olduğu konusunda açık bir işarettir. Sigortanın ana sorunları arasında:

  • Yüksek maliyet, Siyah Sigorta projesinin ve platform katılımcılarının mücadele edeceği temel sorunlardan biridir. Gerçek şu ki, sigortanın bir işletme olarak kârlılığı, bütün bir parazit varlıklar kütlesini yarattı - aracılar. Onlar, kendi fonlarını riske atmadan ve çok fazla işe yaramayarak, önemli bir kazanç elde ederler. Hepsi bir şey olmayacak, ancak bu sigorta hizmetlerinin maliyeti üzerinde çok olumsuz bir etkiye sahip.

 

  • Bir sigorta kültürünün olmaması, yüksek hizmet maliyetinin doğrudan bir sonucudur. Sigortanın çok pahalı bir zevk haline gelmesi nedeniyle, sıradan insanlar bu konudaki farkındalığı dikkate almazlar çünkü bu onlara erişilemez. Bu yaklaşımla, sigorta sadece zenginlerin ayrıcalığı değil aynı zamanda pazarın potansiyel kitlesini de önemli ölçüde azaltır.
  • Sigorta ödemelerinin sayısının azaltılması. Sigorta şirketi her zaman sigortalı kişinin istediği miktardan daha az ödemek ister. Burada, sigorta davalarının taklit edilmesi de dahil olmak üzere farklı bir sahtekarlık damgasını bıraktı. Ayrıca, sigorta şirketlerinin kendileri de uzman personelinde yatırım fonlarını etkin bir şekilde yönetebilecek düzeyde değildir. Bu nedenle, bir tane daha öğemiz olacak ...
  • Sigorta şirketlerinin fonlarının açığı, ödemeleri ve ödemeleri doğru bir şekilde nasıl yapamayacaklarını bilmeyen sigorta şirketlerini takip etmektedir, çünkü bunlar başarılı bir müşteri tabanına dahi sahip değildir.

Ama, iyi, yukarıdaki sorunların hepsi Siyah Sigorta ile başa çıkabilir. Tamamen yeni bir işbirliği sistemi kullanarak, proje, sigortalı fon ile düzenli olarak ödeme yapan ve her sigorta şirketinin vaat ettiği yumuşak bir mali yastık için umut veren kişi arasında tam bir temas kurabilecektir. yükümlülükleri. 

Bugün, bugünkü projenin tüm süreci ve faydaları hakkında artık konuşmayacağız. Ancak, tartışmaya, Siyah Sigorta incelememizin ikinci ve üçüncü bölümünde devam etmeyi unutmayın.

 Website | Lightpaper | Whitepaper | Twitter | Facebook |Telegram | Bitcointalk | Linkedin  

  MEMENTO12
ETH : 0xFC80636101B54b7F65B33131C33fB85eFC59fC0D 

 

Comments

Popular Posts