Blokonomi: Kripto-Para Biriminin Küresel Kabulü İçin Bir Ödeme Çözümü

2008 yılında, programcı (ya da bir grup programcı, şimdiye kadar kimse bulamadı) Satoshi Nakamoto'nun takma adı altında dünyayı tür kripto para birimi ile ilk kez sundu - Bitcoin, amacı merkezi olmayan, hızlı, anonim uygulamaktı. Düşük komisyonlu kullanıcılar arasındaki sınırsız işlem.

O zamandan beri, bitcoin ve diğer kripto-para birimleri, e-ticaret de dahil olmak üzere çeşitli alanlarda bir ödeme yöntemi olarak kullanılmıştır - internet üzerinden mal ve hizmet satışı. Ve bu şaşırtıcı değildir, çünkü engelleme teknolojisine sahip işlemlerin hız, anonimlik, güvenlik, maliyet ve sınırların eksikliği gibi birçok avantajı vardır.

Yine de, gerçek kalır. Çevrimiçi kaynak oracletimes.com'a göre, en büyük 500 çevrimiçi mağazanın sadece 3'ü müşterilerinin bir ödeme aracı olarak bitcoin kullanmasına izin veriyor. Neden? Bitcoin'in 10 yıllık varlığı neden bu kadar gelişmekte olan pazarda bu kadar zayıf bir şekilde yayılıyor - e-ticaret?

Blockonomics projesinin kurucuları bu sorunun cevabını buldu ve aynı anda bu zaman hakkında konuşacağımız problemi çözdü. Platformları, 2015 yılından beri, bitcoin ve diğer kripto-para birimlerinin küresel olarak benimsenmesi için teknolojilerin geliştirilmesine yönelik olarak, Cüzdan İzleyicisi ve BlockExplorer olarak işlev görmüştür. Şimdi gözleri e-ticarete düştü ve karar beklemedi.

https://youtu.be/C6dF4PLVg5A

Blokonomi nedir?

Blockonomics, kurucuları ICO'yu yürüten, e-ticaret alanında bitcoin ve bazı altkozun kullanımı için evrensel bir ödeme sisteminin oluşturulması için fon toplamak amacıyla BCK tokenlerinin halka satışı olan blok güdümlü bir projedir. 

Amaçları herhangi bir aracı ve gizli komisyon olmaksızın hızlı, ucuz, güvenli ve gerçek anlamda anonim olmayan işlemler için tamamen merkezi olmayan bir ödeme çözümü oluşturmaktır. Çevrimiçi mağazaların ve hizmetlerin bir ödeme şekli olarak bitcoin ve diğer altcoyine'leri almasına olanak tanıyan e-ticaret alanında blokonomi çalışmaları yürütülecektir.

Bir yandan proje, bitcoin ile temel işlemleri gerçekleştirmeyi, diğer cüzdanlara aktarmayı ve kendi adresine yapılan ödemeleri kabul etmeyi, diğer yandan da elektronik ticaret alanına, müşterilerin kripto para birimi ile ödeme yapabilmelerini hedefliyor. İnternette alımlar için. Blokonomi, bitcoin'in küresel olarak kabul edilmesini sağlayarak, endüstrinin bu zamana kadar var olan engellerden kurtarılmasını sağlayacaktır.

Blokonomi Çözümü

Projenin ödeme çözümü, biraz daha sonra konuşacağımız Ethercoum, Litecoin, Bitcoin Cash ve BCK - Blockonomics tokenleri dahil olmak üzere bir dizi bitcoin ve birkaç alt-kod olarak kullanılmak üzere araçlar sağlamaktır. 

Kripto değişimi kullanıcılara sunulmuyor, halen mevcut cüzdanlarını kullanıyorlar. Bitcoin Cüzdan İzleyicisi'ni kullanan kripto döviz sahipleri, tüm cüzdanlarını saatlerce tek bir yerden izleyebilir, bunlardan geçen tüm işlemlerle ilgili e-posta uyarıları alabilir ve her bir cüzdan için tüm işlem geçmişini görüntüleyebilir.

Blockonomics kullanan kullanıcılar, BTC, ETH, LTC, BCH ve BCK kullanarak platforma bağlı 2000'den fazla çevrimiçi mağazada alışveriş yapabilecekler. Çevrimiçi hizmetlerin sahipleri, uygun eklentileri kullanarak, bunlara Blockonomics çözümünü kolayca entegre edebilecektir.


Halihazırda, Blockonomics'in yaratıcıları Prestashop, Magento, WordPress ve WHMSC için eklentileri başlattılar ve yakın gelecekte (bu yılın eylül ayından itibaren) Shopify, OpenCart, ZenCart, Wix ve diğer eklentileri de ekleyecekler. popüler e-ticaret platformları.

Tüm kullanıcı işlemleri güvenli bir şekilde korunur ve şifrelenir. Aynı zamanda, çevrimiçi mağazalarda satın alımlar için kripto para birimi kullanmak için, kullanıcıların anonim kalmasına izin verecek herhangi bir ek onay ve prosedür KYC (Müşterinizi Tanın) zorunda kalmayacak.

Posta ile bitcoin gönderme

Blockonomics'in bir diğer özelliği de kripto para biriminin e-posta ile ayrık anahtarlar kullanarak gönderilebilmesidir. Bu, kullanıcıların akrabalarını ve arkadaşlarını cüzdanlarla yapılan işlemlerde zaman harcamadan daha hızlı bir şekilde çevirebilecekleri anlamına gelir. 

Blockonomics projesinin gözden geçirilmesinin bir sonraki bölümünü okuma fırsatını kaybetmeyin, çünkü bu sefer e-ticaret çerçevesinde alım yapma sürecinde bitcoin ve diğer kripto para birimini kullanmanın avantajları hakkında konuşacağız.

Ann Thread | Website | Whitepaper  | Twitter | Facebook | Telegram | Reddit   

MEMENTO12
ETH : 0xFC80636101B54b7F65B33131C33fB85eFC59fC0D

Comments

Popular Posts