Cryptov8: Kripto para biriminin bankasıdır

Blockchain teknolojisi, çeşitli finansal hizmetler, ödemeler ve işlevler için bir aracı olarak hareket edeceği için müşteri hizmetlerinin kalitesini artıracaktır. Buna ek olarak, blockchain teknolojisi, Cryptov8 ile işbirliği yapan firmaların kullanıcılarıyla etkileşim kurma biçimini geliştirecek ve aynı anda güvenlik sağlayarak işlem maliyetlerini azaltacaktır. Ne de olsa, mevcut merkezi hizmetler, işlemleri gerçekleştirmek için ideal koşullar sağlayamaz - çok fazla sorun ve hileli planın yanı sıra aracılar da vardır. Bütün bu sorunlar ek finansal ve zaman maliyetleri ile ilişkilidir.

CRYPTOV8 GENEL BAKIŞ

Cryptov8 tüm Blockchain teknoloji kullanıcıları için yeni bir umuttur. Kriptoankanking ile geleneksel bankacılık ürünleri ve hizmetleri arasındaki uçurumu kapatmak için blockchain teknolojisini kullanan Birleşik Krallık'ta yerleşik ve yetkili bir banka kuracak. Teknoloji platformlarımız ve dijital varlıklarımız, dünya genelinde kripto para birimlerinin benimsenmesini ve kullanılmasını geliştirecek.

Özellikler

Cryptov8, hem FIAT hem de kripto para bir maliyet yöneten dünya hesabı bir hesap ve cüzdan tanıtacak.CryptoV8, CryptoV8, Kullanıcı Elkitabı ve Şifreye Geçme Kriterleri. Cryptov8 bir dizi araç, ürün, teşvik ve CRV8 jetonu piyasaya sürecek ve müşterilere bu ortamdalara ulaşabilirsiniz.Müşteriler, hesaplar, hesaplamalar, hesaplamalar, hesaplamalar, hesaplamalar, hesaplamalar, hesaplar.

Cryptov8 Mükemmellik

Cryptov8 bir tam hizmet perakende bankası olacak, ekip tüm ritel ve UKM müşterilerine dostça hizmet verecek. Bu banka, Mortgage, kredi, tasarruf ve Giro'ya hizmet vermek için sağlanan İngilizce düzenlemesi ile kurulmuştur. Bu projenin mevcut projelere üstün bir üstünlüğü var, projeyi gerçekleştiren ekibin, müşterinin sık karşılaştığı zorlukları bu bankanın varlığıyla hızlandırmayı hedeflemesi, cryptocurrency'nın küresel olarak benimsenmesini sağlayacak.  İşte bu sayfadan alıntı yaptığım Cryptov8 teklifleri.

  • olaylık - Cüzdanınızı doğrudan ileriye kurmayı, erişmeyi ve kullanmayı sağlar.
  • Güven - Yetkili ve düzenlenmiş bir banka olarak, Cryptov8 tüm müşterileri ve kullanıcıları korumak için en iyi en iyi endüstri düzenleyici ve uygulama ilkelerini uygulayacaktır.
  • güvenlik - M-cüzdan veya varlık depolama, şifre alma ve dolandırıcılık koruması arasında banka düzeyinde güvenlik sağlar.
  • Maliyet - Borsa ve çizim ücretlerini daha ucuz ve daha kesin hale getirir.
  • Hediyeler - en iyi şey, tüm Cryptov8 cryptobank müşterileri sadakatleri için doğrudan bir takdir alacaksınız. Cryptov8 cryptobank'ın tüm müşterilerine geri ödeme yaptıklarını görecekler.
  • Alım - Bir kripto para birimi ödeme akışı oluşturun.
  • Eğitim - Sürekli gelişen bilgi birikimine sahip eğitim materyallerine kolay erişim sağlar ve kripto karşılığı müşterilere eşsiz destek sağlar.

Cryptov8 Teknolojisi

Halihazırda, referans programları, özellikle exchange cryptocurrency ve Blockchain olmak üzere çeşitli projelerde yaygın olarak kullanılmaktadır. Bu nedenle, cryptov8, tüm cryptov8 müşterileri için en iyi hizmet ve değer çözümlerini bulmak için bir dizi kuruluşla işbirliği ihtiyacını göz önünde bulundurmaktadır. Bu nedenle, açık bankacılık ve Uygulamalar ve API'lerin kullanımı, Cryptov8 tarafından oluşturulan genel çözümün önemli bir yönünü oluşturacaktır.

Cryptov8 ICO detayları

Platformun yardımcı simgesi CRV8 belirtecidir. Jetonlar, platform tabanlı kullanılabilirlikler için kabul edilen ödeme metodidir. Jeton bir işlemdir, jetonlar için indirimler ve bonuslar çeker.

Ön ICO

Tarih: 14 Temmuz - 28 Temmuz 2018

Belirtilen: 1 ETH 4 788 CRV8

ICO

Tarih: 28 Temmuz 2018, 28 Temmuz

Belirtilen: 1 ETH 4,320 3,780 CRV8

Yumuşak kapak: 15,625 Ethereum

Sert kapak: 156 250 Ethereum

Kabul edilen ödeme yöntemleri: ETH, BTC fiat

Website | Twitter | Telegram | ANN THREAD |  FACEBOOK |

MEMENTO12
ETH : 0xFC80636101B54b7F65B33131C33fB85eFC59fC0D  
 

Comments

Popular Posts