Loyakk: Güvenli İş Etkileşiminin Geleceği

Dünya çapında yüzlerce şirket sızıntılara ve iş verilerinin çalınmasına bağlı olarak her yıl milyarlarca dolar kaybediyor.


Problemin kapsamı

İnternet magazini ZDNet, 2019 gibi erken değer zincirlerinde böyle bir veri sızıntısı oranı ile kayıpların 2 trilyon dolara ulaşacağını tahmin ediyor. Ölçek inanılmaz, bu yüzden son yıllarda hem kurumsal hem de kişisel veri güvenliği konusu en acil durumlardan biri haline geldi.

Gerçek şu ki, işletme, ürünlerini bağımsız olarak geliştiren, üreten, satan, satan ve pazarlayan bir şirketin özerk bir faaliyeti değildir. İş, satış zincirlerindeki katılımcıların - ortak şirketler, satıcılar, satış kanalı yönetim sistemleri, dağıtıcılar ve diğer katılımcılar - sürekli bir etkileşimidir.

Etkileşimleriyle ilgili veriler genellikle sözleşmelerdeki anlaşmazlıklar da dahil olmak üzere hacker saldırıları, hırsızlık ve veri sızıntılarının nesnesi haline gelir. Çalınan verileri satarak para kazanmak isteyen ve rakipleri ortadan kaldırmak için çalıntı verileri kullanan rakip firmalar ile biten davetsiz misafirlerden herhangi biri olabilir.

İş zincirlerindeki katılımcılar arasında mevcut yöntemler ve aktarım kanalları, veri alışverişi ve etkileşim, çok verimsiz ve tamamen korumasız olarak ortaya çıkmıştır. Şirketler veri alışverişinde güvenliği sağlamak için önemli miktarlar harcamak zorundadırlar, bu yüzden sadece zararlar artmaz, aynı zamanda önemli kurumsal verileri aktarmak için verimli kanallar sağlama maliyetleri de vardır.

Engelleme teknolojisinin geniş bir alandaki kullanımındaki en büyük büyümenin arka planında , kurucusu, verileri korumak ve güvenliği sağlamak için piyasaya gerçekten etkili ve faydalı bir çözüm geliştirmeyi başaran 2017 yılında Loyakk projesi başlatıldı. . Bugün, fikrinin ne olduğu ve dünyanın dört bir yanındaki şirketlerin Loyakk çözümünün avantajlarından nasıl yararlanabileceği hakkında konuşalım.

İlk makalede, genel olarak proje hakkında konuşacağız, bir sonraki aşamada - çözümün alaka düzeyini göreceğimiz belirli örnekler üzerinde - bu şirketlerin en gizli sızıntı vakalarını ve son makaleyi anlatacağız Projenin özelliklerine ve Loyakk uygulamasını uygulama yollarına adamış olacaktır.

Loyakk fikri

Loyakk projesi, dünya çapındaki iş ağı katılımcılarının verileri güvenli ve verimli bir şekilde paylaşabilecekleri, engelleme teknolojisi ve belirteçli veri ambarları kullanan patentli bir çözüm olan Loyakk Vega Kurumsal İlişki Platformu (sadece Loyakk) adlı bir platform yaratmayı hedefliyor. ve güvenli bir şekilde, herhangi bir sızıntı, kayıp veya davetsiz misafirlerden gelen verilerin çalınmasını önler.

Loyakk'in çözümü, ortak şirketler arasındaki mevcut etkileşim modelinin ve bunlar arasındaki veri alışverişinin tam bir dönüşümüdür. Açık kanallar aracılığıyla iş açısından kritik bilgilerin güvensiz ve kaotik bir şekilde aktarılması, kârlarda büyük kayıplara ve sürekli ek maliyetlere yol açmaktadır; bu nedenle, küçük, orta veya büyük çaplı işlere bakılmaksızın tüm piyasa katılımcıları, kurumsal verilerin güvenliğini sağlamak için gerçekten etkili önlemler almalıdırlar.

Loyakk veri alışverişi modeli, kodlanmış veri kapları - LYK tokenleri yardımıyla engelleme ve veri aktarma teknolojisinin kullanımından oluşur. Bilgi, tokenlerin yardımı ile iletilecek ve bu da güvenliğini ve yalnızca kendisine erişimi olan tarafın alınmasını garanti edecektir.

Bu nedenle, piyasa katılımcılarının her biri için LYK jetonları gerekecektir. Bunların kullanımı, sadece şirketler arasındaki etkileşim çerçevesinde veri alışverişine izin verecek, herhangi bir sızıntı, kayıp, kesinti veya hırsızlığı önleyecektir. Böylece, örneğin perakendeciden tedarikçiye veri aktarımı, LYK tokenlerinin, gerekli kurumsal verilerin bir paketini taşıyan konteynerlerin işlemidir.

Loyakk platformu, farklı piyasa katılımcıları için çeşitli modüller içeren ve LYK jetonlarını kullanarak bilgi alışverişini sağlayan patentli bir blok mimarisidir. Ayrıca, arayüzü, iş zinciri içindeki şirketler arasında etkili etkileşim için bir takım araçlar sağlar.

Loyakk; partner şirketler, satış kanalları, tedarikçiler, distribütörler ve müşteriler arasındaki etkileşime yönelik 5 modüldür. Platformun ana bileşenleri birleşik bir kullanıcı arayüzü, görüşmeler için bir hizmet, analiz araçları ve içerik yayınlama olacak.

Bir sonraki yazıda, Loulur içerik oluşturucuların sağladıkları çözümün neden bu kadar önemli olduğunu konuşalım - son birkaç yıldır bu şirketlerin en gürültülü sızıntılarını ve hırsızlıklarını tartışacağız.

Website | Whitepaper | Ann Thread | Telegram 

MEMENTO12
ETH : 0xFC80636101B54b7F65B33131C33fB85eFC59fC0D

Comments

Popular Posts