StealthCrypto: Kafes ağ topolojisi ile engelleme teknolojisinin sinerjisi

Hücresel topolojiler, bilgisayar ağları, "her biri ile" prensibiyle birbirine bağlı olan iş istasyonları gibi bu tür topolojilerdir, böylece iki avantaj elde edilir: örgü ağındaki trafik rotasının geniş bir seçimi ve eğer Bağlantıların tüm ağın çalışmasını etkilemez.

Mesh ağları dünya çapında çeşitli alanlarda kullanılmaktadır. Temel olarak, temel uygulamaları telekomünikasyonları organize etmektir, ancak, ek olarak, bu tür ağlar, savaş alanlarını, otomobillerin telemetrilerini gerçek zamanlı olarak ve diğer olumsuz çevre koşullarında izlemek için etkin bir şekilde kullanılabilir.

https://youtu.be/V58TP996Z7k

Ağ örgüsü uygulamaları

Ağ ağlarının özünü henüz anlamayanlar için, uygulamada özel kullanımlarına dair bazı örnekler vermeyi kararlaştırdık. En çarpıcı örneklerden biri, büyük kurumsal ortamlarda iletişimin örgütlenmesidir. Birçok kablosuz kullanıcı, çok sayıda erişim noktası olduğunda, bağlantı hızını (iş hacmini) önemli ölçüde azaltma problemiyle yüz yüzedir.

Hücresel topoloji, geleneksel ağlarda olduğu gibi belirli bir erişim noktasına değil, daha az yüklü bir cihazın daha yüklü bir cihazdan verilerin bir kısmını transfer ettiği sistem katılımcıları arasında veri dağıtımına bağlanmayı içerir. Böylece, bir ağ ağındaki bir katılımcı sadece bir erişim noktası olarak değil, aynı zamanda bir ağ yönlendiricisi olarak da hareket edebilir.

Büyük kurumsal yapı ağlarına ek olarak, zayıf gelişmiş altyapıya sahip bölgelerde iletişimi düzenlemek için hücresel ağ topolojileri kullanılır. Bu sayede, internete yüksek kalitede fiziksel bir bağlantısı olmayan ülkelerden kullanıcılar, dosya alışverişi yapabilecek ve interneti kullanabileceklerdir.

Bilgisayar ağlarının hücresel topolojileri çeşitli alanlarda iletişim kurmak ve iletişim sağlamak için kullanılır, ancak ana özelliği veri aktarımı ve erişilebilirliğin güvenliğini sağlama yeteneğidir. Dolayısıyla, varlığının tüm zamanları için hücresel ağlar, kitlesel olaylarda iletişimin örgütlenmesi, uydu iletişiminin kurulması, askeri işlerde ve enerjide de yararlıydı.

StealthCrypto Projesi

 2 / 3'ü Ar-Ge (araştırma ve geliştirme) konusunda uzman olan StealthCrypto proje ekibi, dağıtılmış kayıt teknolojileri teknolojisini kullanarak en merkezi dağıtılmış kablosuz ağ ağını oluşturma fikrini hayata geçirecekti.

Proje lansmanının bir diğer önemli amacı, veri depolama alanında güvenli ve merkezi olmayan bir çözüm oluşturulması olacaktır. Ancak, genel olarak, StealthCrypto, sadece yaratıcılarının platformların çıkarılması ve satılmasıyla ve aynı zamanda merkezi olmayan bir platformun geliştirilmesiyle fon yaratacağı bir proje olmayacaktır.

 StealthCrypto çözümü, StealthCrypto ekosistemini oluşturan ve ağların hücresel topolojilerine ve kullanıldığı kürelere yeni bir şeyler katma yeteneğine sahip bir dizi farklı araç içerir. Projenin planlanan gelişimi kısmen uygulanmış olmakla birlikte, genel olarak kurucularının aşağıdaki çözümleri hayata geçirmeleri amaçlanmaktadır:

  • Merkezi Olmayan Stealth Grid
  • Merkezi olmayan kuantum ağ ağı ve StealthCrypto ekosistemi
  • Anlık metin mesajlarını güvenli ve anonim olarak değiştirme, görüntülü sohbet, e-posta kullanma ve veri ve dosyaları paylaşma yeteneği ile Stealth Cloud iletişimi için bir uygulama
  • StealthCrypto Bulutu
  • Marketplace uygulamaları StealthGrid D-AppStore
  • Merkezi olmayan iletişim için Smartphone StealthCrypto Smartphone
  • Güvenli veri depolama sunucusu StealthCrypto NAS Container
  • Kripto para birimi (jeton) StealthCrypto Jeton ve cüzdan StealthCrypto Cüzdan
  • Qubit gişe rekorları kıran
  • Kubit değişimi

Daha önce, StealthCrypto Coin tokenlerinin genel satışlarının başlamasından önce, proje yaratıcıları, jetonlar satılır ve StealthCrypto ekosisteminin bir parçası haline gelir gelmez piyasaya sürülecek olan birkaç ürünü uygulamaya koydular. Krausdeyl bu yıl 18 Temmuz'da çok yakında başlıyor ve 5 Eylül'e kadar sürecek.

Bu aşamada mevcut olan ürünler Stealth Cloud uygulaması, güvenli bulut depolama, anında şifrelenmiş metin mesajları, görüntülü sohbet ve video konferans modu, şifrelenmiş e-posta, dosya ve verileri paylaşma ve paylaşma yeteneğini de içeriyor.

StealthCrypto projesinin bir sonraki bölümünde, özüne ve özelliklerine daha yakından bakacağız, bu yüzden StealthCrypto Phone'un ne olduğunu ve neden bu gezegendeki en güvenli akıllı telefon olabileceğini öğrenmek için bir sonraki makaleyi kaçırmayın.

WebsiteANNWhitepaperTwitterFacebookTelegramReddit ★ 

MEMENTO12
ETH : 0xFC80636101B54b7F65B33131C33fB85eFC59fC0D  

Comments

Popular Posts